Recepty a tipySendvič z kvasového chleba s bresaolou
7. 12. 2021
Co dneska k večeři?
Milujete kvásový chléb z KRUSTA řemeslná pekárna & bistro? Připravte si z něj jednoduchý sendvič s bresaolou a parmazánem.
Náš kvasový chléb vám v chlebníku vydrží téměř týden, ale když mu dáte trochu péče a naplníte ho surovinami, které milujete, rozhodně se po něm zapráší dříve. Chléb je super pro přípravu jednoduchých sendvičů, neváhejte je klidně zapéct. Jak na ten náš s bresaolou?
Nakrájený chléb potřeme dijonskou hořčicí a štědře poklademe plátky bresaoly. V misce smícháme olivový olej, citrónovou šťávu, pepř a sůl a přihodíme rukolu a baby špenát. Ochucené lístky přidáme do sendviče. Nakonec nastrouháme hobliny parmazánu.