Mouka, voda, kvas a čas… a dvě ruce k tomu. Nikdo zatím nic lepšího nevymyslel…
Je vyroben z plundrového těsta. Listování těsta zaručuje skládání vrstev těsta a másla na sebe a provalování několikrát dokola. Těsto dlouze kyne a chladí se. Výroba croissantů je jeden s nejnáročnějších úkolů v pekárně.
Po upečení se plní croissant krémem z lískových oříšků a konce se namáčí v hořké čokoládě.
Máslový croissant se naplní a potře mandlovým krémem a posype plátky mandlí. Skvěle chutná rozpečený.
Máslový croissant se naplní ochucenou ricottou a posype mandlovými lupínky.
Plát těsta na croissant se před pečením naplní sýrem Madeland a výběrovou šunkou od kosti a smotá se do tvaru croissantu.
Jsme řemeslná pekárna s dlouholetou tradicí.
Pečeme tradiční české a francouzské pečivo z těch nejlepších surovin.
Spadáme pod značku Real Food Concept, která kromě pekárny ve Vodičkově ulici a prodejen na Chodově a Smíchově provozuje i pasta bar Pasta Vodičkova a prodejny Trdlo v centru Prahy.
OC Westfield Chodov
Roztylská 2321/19, Praha 11
Po – Pá 7 – 21, So – Ne 8 – 21
+420 739 668 510
OC Nový Smíchov
Plzeňská 8, Praha 5
Po – Pá 7 – 21, So – Ne 8 – 21
+420 739 668 510
© Real Food Concept s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Tento web používá jen nezbytně nutná cookies, která jsou zákonem povolena bez odsouhlasení.